علل کبودي و ورم بعد از تزريق بوتاکس


>> ورم بعد از تزريق بوتاکس


تزريق بوتاکس يکي از راهکارهاي درماني بسياري از عارضه ها مي باشد که بسيار موفق عمل کرده است، يکي از دلايل موفقيت بوتاکس کم عارضه بودن آن نسبت به روش هاي جراحي و دارويي مي باشد، اما با اين حال اين روش بدون عارضه نبوده و فرد ممکن است با عارضه هاي موقتي و گذرايي چون کبودي و ورم بعد از تزريق بوتاکس دست و پنجه نرم کند.   ورم بعد از تزريق بوتاکس


  علت به وجود آمدن کبودي و ورم بعد از تزريق بوتاکس به دو اصل کلي مربوط مي شود، که براي پيشگيري از اين عارضه ها بايد به اين دو اصل توجه زيادي شود. يکي اينکه براي کاهش عارضه ها به نزد پزشک متخصص و متبحر رفته و از بوتاکس هاي برند و معتبر که مورد تاييد سازمان غذا و داروي جهاني و ملي مي باشد و داراي پروانه ي بهداشت است، استفاده شود.   ورم بعد از تزريق بوتاکس  


و اصل دوم بر اين قرار استوار است که فرد تحت درمان تمامي نکات لازم که در خصوص مراقبت هاي قبل و بعد از تزريق بوتاکس مي باشد را رعايت کرده باشد. رعايت اصول ذکر شده تاثير بسيار زيادي در جلوگيري از بروز اين عوارض دارد. علاوه بر اصل بودن برند بوتاکس و دارا بودن استانداردهاي جهاني تکنيک تزريق بوتاکس نيز بسيار مهم مي باشد. در صورتي که پزشک معالج از تکنيکي مناسب استفاده کند، عوارض خاصي در پي نخواهد داشت و عوارض احتمالي آن گذرا خواهند بود . اما به طور کلي عوارضي چون کبودي، خون مردگي و ورم بعد از بوتاکس در برخي از افراد به وفور مشاهده شده که به طور معمول و به صورت خود به خودي پس از يک هفته درمان خواهد شد. تزريق بوتاکس با دوز نامناسب ، تزريق نابجا، تزريق نادرست، تزريق در محل يا ماهيچه اي اشتباه، تزريق در عمق نامناسب، انتشار دارو به نقاط اطراف ناحيه ي تزريق شده از علت هاي کبودي و ورم بعد از تزريق بوتاکس مي باشد؛ به همين سبب بيان مي شود که تجربه و مهارت تزريق بوتاکس توسط پزشک متبحر در ماهيچه هاي صورت و بدن  براي دستيابي به نتيجه ي مطلوب بسيار تاثير گذار مي باشد. يکي ديگر از دلايل کبودي و ورم بعد از تزريق بوتاکس به دليل ماهيت ذاتي ماهيچه مي باشد، به عنوان مثال برخي از ماهيچه هاي صورت مانند لب ها بلافاصله پس از تزريق بوتاکس متورم و کبود خواهند شد که اين موضوع به دليل حساسيت بالاي ماهيچه ، وجود عروق خوني زياد در ماهيچه مي باشد. يکي ديگر از دلايل کبودي و ورم بعد از تزريق بوتاکس مربوط به مراقبت هاي قبل از تزريق مي باشد، دقت نماييد که اگر داوطلب تزريق بوتاکس هستيد بايد پزشک خود را در جريان بيماري ها و داروهايي که مصرف مي کنيد قرار دهيد، مثلا افرادي که داروهاي ضد انعقاد خون در دوز بالا مصرف مي کنند اگر بوتاکس تزريق نمايند، دچار کبودي و ورم شديد در محل تزريق مي شوند. داروهاي رقيق کننده خون مانند آسپيرين نيز همين مشکل را ايجاد مي کنند.  پس بهتر است اين افراد حداقل 7 تا 10 روز قبل از تزريق مصرف دارو را قطع کرده و يا از تزريق اجتناب نمايند.  


>> راه هاي جلوگيري از کبودي بعد از تزريق بوتاکس


راهکارهاي زيادي براي درمان کبودي و ورم بعد از تزريق بوتاکس پيشنهاد مي شود که مي توان به خود داري از دراز کشيدن تا چندين ساعت پس از تزريق، عدم دستکاري و ماساژ در محل تزريق، گذاشتن کمپرس سرد در محل تزريق به مدت چند ساعت، منقبض کردن عضلات تزريق شده به صورت ارادي و پشت سر هم براي چند بار، پرهيز از خم شدن به مدت 3 تا 4 ساعت پس از تزريق، عدم استفاده از کرم و مواد آرايشي و بهداشتي تا 24 ساعت بعد از تزريق، مراجعه به پزشک بعد از دو هفته براي ترميم نقاط تزريق نشده، قرار نگرفتن در معرض حرارت و گرما به مدت 24 تا 48 ساعت پس از تزريق، عدم دوش گرفتن و عدم رفتن به سونا و استخر به مدت 24 تا 48 ساعت اشاره کرد.


>> تزريق در چه نقاطي باعث ورم و کبودي مي شود؟


تزريق در ناحيه اي که پر از عروق خوني مي باشد بيشتر از ساير نقاط بدن احتمال کبودي و ورم را دارد. از طرفي تزريق در صورت بيشتر از نقاط ديگر بدن احتمال کبود شدن را دارا مي باشد، به سبب اينکه پوست صورت نازک تر از پوست ساير نقاط بدن بوده و احتمال پاره شدن مويرگ ها و کبودي در اين نقطه بيشتر از ساير نقاط مي باشد، چون يکي از علت هاي کبودي پاره شدن يک رگ کوچک حين تزريق مي باشد، که آن هم بعد از 2 تا 3 روز از بين مي‌رود. از آنجا که احتمال ورود بوتاکس به خون وجود دارد، پزشک متخصص بوتاکس را به داخل عضله تزريق مي نمايد. البته در صورت ورود اين ماده به خون دچار استرش نشويد زيرا اگر  اين ماده به جريان خون ورود پيدا کند، ممکن است علائم ظاهري شديدي ايجاد نکند زيرا دوز آن پايين بوده و مشکلات خطر آفريني ايجاد نمي کند، اما در مواقعي که بوتاکس از طريق خون به مناطق حساس بدن منتقل مي شود ممکن است خطراتي ايجاد نمايد، جفت در مادران باردار بسيار حساس بوده و ورود بوتاکس به آن عوارضي را براي جنين ايجاد مي کند، به همين سبب توصيه مي شود تا مادران باردار و شيرده از تزريق بوتاکس به شدت پرهيز نمايند. علاوه بر کبودي و ورم عارضه هاي ديگر ممکن است پس از تزريق بوتاکس به وجود بيايد که مي توان به کهير زدن، خارش، قرمزي و التهاب اشاره کرد، اين علائم نيز موقتي بوده و پس از چند روز از بين مي رود اما در صورتي که واکنش آلرژيک باشد، پزشک متخصص داروهايي چون کورتون را براي رفع اين علائم تجويز کرده و يا قبل از تزريق تست حساسيت را از بيمار مي گيرد. در صورتي که احتمال مي دهيد به بوتاکس حساسيت داشته باشيد، قبل از تزريق حتما تست حساسيت را انجام دهيد. غير از کبودي و ورم عوارض ديگري ممکن است در اثر تزريق نابجا و نادرست بوتاکس به وجود بيايد. اگر در هنگام تزريق از سوزن هاي غير استريل استفاده شود و يا از مواد غير استاندارد که بدون مجوز وزارت بهداشت توزيع شده اند، استفاده گردد، عوارضي چون عفونت شديد در انتظار بيمار خواهد بود. ازجمله علائم عفونت در محل تزريق مي‌توان به داغ شدن محل، آبسه و ترشح از آن اشاره کرد. درمان عفونت در محل تزريق با تجويز آنتي‌بيوتيک صورت مي گيرد. اگر هم آبسه ايجاد شده باشد بايد تخليه شود. اگر در هنگام مشاهده ي علائم گفته شده به آن بي توجهي شود ممکن است زخم هاي ايجاد شده در اثر عفونت بر روي صورت باقي بمانند. شما مي توانيد با مراجعه به کلينيک تخصصي پوست و مو رز با متخصصين مجرب اين کلينيک پوست مو در مورد تزريق بوتاکس م نماييد. جهت مشاوره با شماره 02144067005 تماس بگيريد. همچنين شما عزيزان مي توانيد از طريق سيستم چت آنلاين وب سايت، از مشاوره آنلاين هم بهره مند بشويد.


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

welcome to my world سرباز ایرانی پکيج ديواري و زميني به دنبال حرف دلم ᴇᴜᴘʜᴏʀɪᴀ Drew فروشگاه بهاره Patrick Megan